Antena 3 CNN Actualitate Locale Interlopul 'Comitet', amenințări live pe Facebook din spital pentru 'dușmanii' care l-au acuzat că a infectat oameni cu coronavirus

Interlopul 'Comitet', amenințări live pe Facebook din spital pentru 'dușmanii' care l-au acuzat că a infectat oameni cu coronavirus

”Comitet”, interlopul din cauza căruia cartierul Poștă din Buzău a intrat în carantină, îi amenință din spital pe cei care au răspândit în oraș vestea că el ar fi cauza îmbolnăvirii a 25 de persoane.

Interlopul 'Comitet', amenințări live pe Facebook din spital pentru 'dușmanii' care l-au acuzat că a infectat oameni cu coronavirus
07 Mai 2020   •   21:57

După ce a publicat filmul amenințător pe o rețea de socializare, bărbatul s-a ales cu un nou dosar penal, de această dată pentru tulburarea ordinii publice.

”Comitet” a făcut un "live" pe Facebook din salonul în care este internat la Spitalul "Victor Babeş" din Bucureşti, în care îi ameninţă pe cei care spun că el este sursa infectărilor.

"Ies eu din spital", le transmite el conlocuitorilor din cartierul Poștă din Buzău.

Ca urmare a apariţiei acestor imagini, poliţiştii s-au sesizat şi au întocmit încă un dosar penal, pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Bărbatul mai are un dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, după ce ar fi mers în judeţul Ialomiţa, unde a intrat în contact cu socrul său din Bărbuleşti, ulterior confirmat cu coronavirus.

Bărbatul care a băgat în carantină cartierul Poștă din Buzău, amenință din spital

×
Subiecte în articol: Posta Buzau carantină comitet
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close