Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat din Galați a furat bijuterii din aur în valoarea de 70.000 de lei și le-a îngropat pe un teren viran

Un bărbat din Galați a furat bijuterii din aur în valoarea de 70.000 de lei și le-a îngropat pe un teren viran

O femeie din Galația a sunat la Poliție după ce a rămas fără o borsetă plină cu bijuterii din aur. Valoroasele obiecte fost găsite cinci zile mai târziu, pe un teren viran.

Un bărbat din Galați a furat bijuterii din aur în valoarea de 70.000 de lei și le-a îngropat pe un teren viran
Sursa foto: Poliția Română
de Redacția Antena 3 CNN    |    28 Sep 2023   •   16:50

Inspectoratul de Poliție Județean Galați a fost sesizat telefonic în 22 septembrie, prin apel la 112, de o femeie de 31 de ani, din municipiul Galați, cu privire la faptul că o persoană a pătruns în incinta unui magazin tip aprozar, situat pe Aleea Comerțului, din cartierul Micro 19 și ar fi sustras o borsetă care conținea mai multe bijuterii din aur.

Polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Galați au început cercetarea la fața locului. Din cercetări a reieșit că, în aceeași zi, în jurul orei 17.50, o persoană, după ce ar fi forțat lacătul de la ușa de acces în magazin, a pătruns în interior și a sustras o borsetă în care se aflau 232 de grame bijuterii din aur, documente personale și chei auto.

A fost întocmit un dosar penal pentru infracțiunea de furt calificat, cercetările urmând a fi continuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 71.000 de lei (70.000 de lei fiind valoarea bijuteriilor din aur).

Citește și: Rezultatele operaţiunii-mamut a DIICOT împotriva traficanţilor de droguri | Kilograme de droguri, pistoale, maşini şi bani, confiscate la percheziţii

În urma cercetărilor efectuate de polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție - compartimentele de investigații criminale și de ordine publică, miercuri au efectuat o percheziție asupra unui vehicul și s-a stabilit că persoana bănuită de comiterea acestei fapte este un bărbat, de 47 de ani, din municipiul Galați.

Individul i-a condus pe polițiști  un teren viran, în afara municipiului Galați, în apropiere de cartierul Dimitrie Cantemir, unde ascunsese în pământ, la aproximativ un metru adâncime, bijuteriile sustrase, acestea fiind descoperite de către polițiști.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de joi să fie prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

×
Parteneri
Patronii de păcănele riscă amenzi de 200.000 de lei dacă nu închid afacerile
x close