Antena 3 CNN Actualitate Locale Brațul unei macarale s-a prăbușit peste o navă în portul Constanţa

Brațul unei macarale s-a prăbușit peste o navă în portul Constanţa

Incidentul care ar fi putut avea urmări foarte grave a fost surprins de camerele de supraveghere din Dana 45 în Portul Constanța. Brațul unei macarale s-a prăbușit peste o barjă.

Brațul unei macarale s-a prăbușit peste o navă în portul Constanţa
de Claudia Popovici    |    15 Iun 2021   •   18:33

Potrivit unor angajați, ar fi fost vorba de o problemă tehnică, pentru că brațul macaralei s-a prăbușit peste barjă chiar în timp ce opera.

Din fericire nu a fost nimeni rănit, iar în urma acestui accident au rămas doar pagubele materiale, informează presa locală.

În acest caz, poliţiştii au deschis o anchetă pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor care au condus la producerea acestui eveniment.

De asemenea, Căpitănia Portului Constanța a amendat operatorul pentru poluarea cu uleiului din instalația hidraulică a macaralei.

Un incident asemănător a avut loc în cartierul Floreasca din Bucureşti.

Brațul macaralei s-a rupt şi a avariat un container şi o autoutilitară, care aparțineau firmei care a deschis șantierul. Incidentul nu s-a soldat cu victime. 

Polițiștii Secției 1 au deschis un dosar de cercetare penală pentru distrugere. Șantierul unde s-a produs incidentul este localizat pe strada Floreasca, la numărul 236.

×
Subiecte în articol: braţ macara prabusit
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close