Antena 3 CNN Actualitate Locale O bunică din Buzău şi-a băgat nepotul la închisoare spre binele lui

O bunică din Buzău şi-a băgat nepotul la închisoare spre binele lui

O bunică din Pogoanele, judeţul Buzău, şi-a băgat nepotul la închisoare, spre binele lui, după ce tânărul, eliberat condiţionat, a venit acasă cu maşină furată.

O bunică din Buzău şi-a băgat nepotul la închisoare spre binele lui
Sursa foto: Getty Images
de Alin Tarnovschi    |    11 Mai 2021   •   09:18

Bunica din oraşul Pogoanele nu a stat pe gânduri şi a sunat la Poliţie pentru a-şi reclama propriul nepot pentru ca acesta să fie pedepsit şi să îşi înveţe lecţia.

Eliberat condiţionat din închisoare în luna martie, tânărul în vârstă de 19 ani a furat o maşină, în noaptea de 8 spre 9 mai, pe care a găsit-o cu cheile în contact, în timp ce se întorcea de la un prieten.

Proprietarul maşinii, un bărbat de 51 de ani, din Ialomiţa, a reclamat furtul maşinii la Poliţie, iar agenţii au deschis o anchetă.

Bunica tânărului de 19 ani a observat că nepotul a venit acasă la volanul unei maşini, despre care ştia că este furată, şi a sunat imediat la Poliţie.

Mai mult, tânărul nu are nici permis de conducere.

Astfel, poliţiştii s-au prezentat acasă la femeia din Pogoanele şi i-au ridicat nepotul.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșitii infracțiunilor de conducere fără a deține permis de conducere și furt în scop de folosință.

Față de tânăr a fost luată măsura reținerii pentru o perioadă de 24 ore, urmând ca astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pogoanele cu propunere de arestare preventivă, notează stiridebuzau.ro.

×
Subiecte în articol: Pogoanele Buzau
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close