Antena 3 CNN Actualitate Locale Căruță în care se afla o familie, spulberată de o mașină, în Pătulele, Mehedinți: O femeie a murit, patru victime sunt rănite grav

Căruță în care se afla o familie, spulberată de o mașină, în Pătulele, Mehedinți: O femeie a murit, patru victime sunt rănite grav

În urmă cu puțin timp, pe DJ 564, în comuna Pătulele, s-a produs un accident rutier între un autoturism și o căruță trasă de un tractor.

de Mia Lungu    |    23 Sep 2022   •   10:34

Grav accident în satul mehedințean Viașu din comuna Pătulele! Cinci victime au fost grav rănite și patru dintre ele au fost transportate la spital cu politraumatisme. Impactul s-a produs între un autoturism și un atelaj (căruță) tractat de un tractor. 

La volanul tractorului, era un bătrân din comună, iar în căruță, erau fiica, ginerele, cele două nurori și cuscra bărbatului.

O femeie de aproximativ 52 de ani a fost declarată decedată de către echipajul SAJ, după 45 de minute în care i-au fost aplicate manevre de resuscitare.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii din cadrul Poliției Oraș Vânju Mare, care, în urma verificărilor efectuate, au stabilit că un bărbat, de 28 de ani, din comuna Pătulele, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 564, în localitatea Viașu, în aceeași direcție cu un tractor, ce trăgea o căruță, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers și a intrat în coliziune cu căruța. 

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii efectuează cercetări, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close