Antena 3 CNN Actualitate Locale Bella, căţeluşa din Iaşi care stătea lângă puiul ei mort, a mers 6 km ca să îl găsească pe bărbatul care i-a dat de mâncare

Bella, căţeluşa din Iaşi care stătea lângă puiul ei mort, a mers 6 km ca să îl găsească pe bărbatul care i-a dat de mâncare

O cățelușă din Iaşi a mers șase kilometri pentru a-l găsi pe cel care i-a dat mâncare, la marginea unei păduri. Omul a fost impresionat de efortul acesteia și a adoptat-o.

Bella, căţeluşa din Iaşi care stătea lângă puiul ei mort, a mers 6 km ca să îl găsească pe bărbatul care i-a dat de mâncare
Sursa foto: aloiasi.ro
de Redacția Antena 3 CNN    |    01 Iun 2023   •   12:08

Un tânăr merge zilnic și hrănește animalele străzii. Pe Bella a găsit-o lângă o pădure, la marginea Iașiului. Cățelușa nu lăsa pe nimeni să se apropie de ea.

Asta pentru că își veghea puiul mort, cel mai probabil lovit de o maşină. După ce i-a îngropat puiul, omul a continuat să-i ducă bietei mame hrană, timp de o săptămână.

Bella, așa cum a numit-o bărbatul, nu se mai poate dezlipi de stăpânul ei, iar el o adoră.

@aloiasi.ro

A venit 6 km pana in zona unde locuiesc! De o saptamana o hraneam exct in zona unde a stat langa puiul ei mort. Ieri cand am mers sa ii duc de mancare, nu ne am gasit la locul nostru. Am cautat 2 ore, fara rezultat. Aseara am fost anuntat de vecini ca ma cauta prin parc. Acum suntem bine amandoi??????

♬ Sad Emotional Piano - DS Productions

"Ne-am întâlnit zi de zi, până ieri, când m-am dus să îi duc din nou mâncare și nu am găsit-o”, a spus tânărul care a adoptat-o pe Bella.

Nu a mai găsit-o pentru că ea îl aștepta în fața blocului.

Citeşte şi: Zece boboci de raţă, blocaţi într-o canalizare, au fost salvaţi de pompierii ISU Constanţa

"A venit 6 km până în zona unde locuiesc! De o săptămână o hrăneam exact in zona unde a stat lângă puiul ei mort. Ieri când am mers sa ii duc de mâncare, nu ne-am găsit la locul nostru.

Am căutat 2 ore, fără rezultat. Aseară am fost anunțat de vecini ca mă căuta prin parc. Acum suntem bine amândoi", a mărturisit salvatorul căţeluşei.

Bella a fost spălată și deparazitată, iar acum are o familie.

×
Subiecte în articol: catelusa Iași barbat
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close