Antena 3 CNN Actualitate Locale Șoferii care fac asta rămân fără cauciucuri | Măsura luată de un lanț de magazine din Iași

Șoferii care fac asta rămân fără cauciucuri | Măsura luată de un lanț de magazine din Iași

Din cauză că șoferii nu respectă semnul de "interzis" din parcarea unui lanț de magazine din Iași, administratorii au luat o măsură drastică: limitatoare de viteză cu țepi.

Șoferii care fac asta rămân fără cauciucuri | Măsura luată de un lanț de magazine din Iași
Sursa foto: bzi.ro
de Ioana Mircea    |    06 Sep 2022   •   23:05

Administratorii complexului Egros din Iași au luat o măsură unică, după ce au observat că unii dintre clienți nu respectă semnele multiple de circulație instalate în parcare.

Aceștia s-au gândit să îi lase fără cauciucuri pe șoferii care nu respectă indicatorul de "interzis". În fața semnului de circulație au instalat un limitator de viteză cu țepi

Mulți șoferii care în mod normal nu respectă semnele de circulație s-au trezit cu roțile sparte în incinta complexului de magazine. Majoritatea locuitorilor din Iași sunt de acord cu decizia administrației complexului, considerând că este soluția ideală.

„Este o proprietate privată, dacă nu s-a putut de voie bună, am luat măsuri mai drastice. Dacă respecți regulile, nu se întâmplă nimic”, a declarat acționarul Egros, Bogdan Gheorghiu.

„Doar noi am văzut 4 persoane care și-au stricat mașinile, au chemat asistența, dar nu au reacționat în vreun fel agresiv… E sens unic și nu cred că ar fi avut cum”, povestesc unii clienți, potrivit bzi.ro.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Produsul tradițional preferat de români care nu va mai avea același gust
x close