Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant de suicid în Arad! S-a certat cu soția, iar apoi s-a aruncat cu mașina în lac (VIDEO)

Caz șocant de suicid în Arad! S-a certat cu soția, iar apoi s-a aruncat cu mașina în lac (VIDEO)

Caz șocant de suicid în Arad! S-a certat cu soția, iar apoi s-a aruncat cu mașina în lac (VIDEO)
Sursa foto: foto: Youtube
31 Ian 2018   •   23:04

Un bărbat de 42 de ani din județul Arad a recurs la gestul extrem după ce a avut o ceartă cu soția lui. Înainte de a se arunca cu mașina în lacul Ghioroc, acesta le-a spus prietenilor ce avea de gând. 

Incidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri. Prietenii bărbatului au anunțat imediat poliția, însă a fost prea târziu. 

Prietenii acestuia au asistat la întreaga scenă. Au reușit să ajungă la fața locului, dar atunci când bărbatul i-a văzut, a accelerat și a aterizat cu mașina în lac, potrivit aradon.ro

 ”Marți seara, polițiștii au fost sesizați despre faptul că un bărbat de 42 de ani din Covăsânț, în timp ce se afla în propriul autoturism pe malul lacului Ghioroc, a pornit în viteză și a sărit în lac scufundându-se aproximativ 15-20 de metri. Polițiștii continuă cercetările pentru a afla cu exactitate împrejurările cu care s-a produs acest eveniment”, a declarat inspector principal de poliție Lorena Radu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Arad.

×
Subiecte în articol: Arad sotia masina lac Arad
Parteneri
Potopul din Dubai explicat de climatologi
x close