Antena 3 CNN Actualitate Locale Caz șocant în Bistriţa-Năsăud. Un elev a intrat în curtea unui liceu cu un cuțit și a amenințat un coleg

Caz șocant în Bistriţa-Năsăud. Un elev a intrat în curtea unui liceu cu un cuțit și a amenințat un coleg

Caz șocant în Bistriţa-Năsăud. Un elev a intrat în curtea unui liceu cu un cuțit și a amenințat un coleg
de S.T.    |    21 Feb 2019   •   10:15

Un tânăr de 18 ani s-a ales cu dosar penal după ce a intrat în curtea unui liceu din municipiul Bistriţa cu un cuţit şi a ameninţat un coleg cu acte de violenţă, potrivit buletinului de presă remis joi de Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Bistriţa-Năsăud.

Incidentul s-a petrecut miercuri, în timpul unei pauze, elevul de 18 ani ameninţând cu cuţitul un coleg mai mic, în vârstă de 16 ani.

„Pe fondul unui conflict mai vechi, tânărul de 18 ani a intrat în curtea şcolii, a scos cuţitul tip briceag, pe care îl avea ascuns în buzunarul de la pantaloni, şi a început să îl ameninţe pe colegul său cu acte de violenţă. Acest cuţit are o lungime de 18 cm şi reprezintă, conform prevederilor legale în vigoare, un obiect interzis la purtare, ca urmare jandarmii au fost solicitaţi să intervină de către reprezentantul firmei de pază care asigura ordinea în incinta liceului”, se precizează în comunicatul IJJ.

Un echipaj de Jandarmerie din cadrul Detaşamentului 1 Mobil Bistriţa s-a deplasat la faţa locului, unde au fost identificate persoanele implicate în conflict şi au fost întocmite actele de sesizare pentru infracţiunile de ameninţare şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Cercetările în acest caz vor fi continuate de către poliţişti. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close