x close

Caz şocant în România. Ce au găsit groparii după ce au deschis coşciugul unei fetiţe moarte de SIDA, cu 21 de ani în urmă

28 Oct 2015   •   18:02

O întâmplare halucinantă stârneşte ipoteze macabre şi incredibile, într-un sat din Vâlcea. Totul după ce un sicriu, în care ar fi trebuit să fie o fetiţă moartă acum 21 de ani, a fost găsit gol. Înăuntru erau doar câteva cârpe.

Nimeni nu ştie dar sătenii se întrec în presupuneri. Cei mai mulţi sunt convinşi că fata trăieşte. Au ţesut o întreagă poveste în jurul acestei întâmplări macabre. Fetiţa ar fi murit de SIDA în urmă cu 21 de ani, la vârsta de 6 ani, într-un spital din Capitală. Părinţii nu au deschis niciodată coşciugul. Abia acum, când tatăl ei s-a stins, groparii au desfăcut sicriul ca să-i facă şi lui loc. Dar stupoare. Înăuntru nici urmă de cadavru. Doar câteva cârpe. Localnicii vin acum cu variante care mai de care mai halucinante. Unii cred că fetiţa a fost vândută de medici, mai ales că în satul lor s-au perindat mai mulţi străini care au vrut s-o adopte, pe când fetiţa era în viaţă. Cert este că poliţia a început o anchetă în acest caz.
Sursa: Observator.tv

Citeşte mai multe despre:

fetita moarta sicriu groapa
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati