Antena 3 Actualitate Locale Clipe de groază pentru patru persoane din Constanța: Liftul s-a prăbușit în gol într-un bloc cu 11 etaje (FOTO)

Clipe de groază pentru patru persoane din Constanța: Liftul s-a prăbușit în gol într-un bloc cu 11 etaje (FOTO)

22 Noi 2019   •   15:52
Clipe de groază pentru patru persoane din Constanța: Liftul s-a prăbușit în gol într-un bloc cu 11 etaje (FOTO)

Patru persoane aflate vineri după-amiază într-un lift care s-a prăbuşit de la parter, la subsolul unui bloc din municipiul Constanţa, au fost salvate de pompieri.

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Dobrogea", pompierii au fost solicitaţi să intervină "pentru gestionarea unei situaţii de urgenţă apărută în urma căderii unui lift de la parter, la subsol", într-un bloc de locuinţe de pe Bulevardul I.C.Brătianu.

"S-a acţionat cu o autospecială de descarcerare şi un echipaj de prim ajutor. Din primele informaţii, în lift au fost patru persoane care au ieşit, intervenindu-se pentru extragerea acestora cu o scară improvizată, din subsol", a transmis ISU.

Conform sursei citate, persoanele aflate în liftul prăbuşit au suferit atac de panică, fără a fi necesară transportarea lor la spital.

FOTO: ISU DOBROGEA

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close