Antena 3 CNN Actualitate Locale Este coadă în cea de-a treia zi a maratonului de vaccinare de la Timișoara. 3.900 de persoane, imunizate fără programare

Este coadă în cea de-a treia zi a maratonului de vaccinare de la Timișoara. 3.900 de persoane, imunizate fără programare

Duminică este cea de-a treia zi a maratonului de vaccinare de la Timișoara. Până la orele prânzului s-au format deja cozi, iar de vineri până duminică s-au vaccinat 3.900 de persoane.

Este coadă în cea de-a treia zi a maratonului de vaccinare de la Timișoara. 3.900 de persoane, imunizate fără programare
de Andreea Borboros    |    25 Apr 2021   •   11:02

Românii care își doresc să se imunizeze împotriva COVID-19 pot merge la maratonul de vaccinare de la Timișoara, unde vor fi vaccinați fără programare.

Sunt câteva zeci de persoane care stau, duminică, la coadă, pentru a se vaccina fără programare la Timișoara. Încă de la deschidere, de vineri de la ora 16.00 și până în  acest moment s-au vaccinat aproape 4.000 de persoane.

Oamenii continuă să meargă la centrul de vaccinare, iar chiar dacă este coadă procesul de vaccinare este unul destul de rapid.

Cetățenii nu sunt nevoiți să stea foarte mult la rând, pentru că cei care imunizează în cele 20 de fluxuri de la maratonul vaccinării se mișcă repede.

Printre cei care au venit să se imunizeze se numără tineri. Acest maraton de la Timișoara mai are porțile deschise până luni, 26 aprilie, la ora 08.00.

În cursul celei de-a doua nopții a vaccinării, au venit 300 de persoane, cu jumătate mai mult față de persoanele care au venit să se vaccineze în prima noapte.

La maratonul de vaccinare de la Timișoara sunt așteptați și interpreți de muzică populară care și-au anunțat deja prezența, dar și persoane care nu s-au putut programa singure în platformă.

La Timișoara, pentru vaccinarea din cadrul maratonului se folosește serul de la Pfizer.

 

×
Subiecte în articol: maraton vaccinare Timișoara coada
Parteneri
Vremea se răceşte brusc în România. Zonele vizate de alerta ANM
x close