Antena 3 CNN Actualitate Locale Mii de oameni cu handicap stau la cozi infernale pentru ajutoarele de la UE, în Galați | Mulţi dintre ei nu vor primi un pachet

Mii de oameni cu handicap stau la cozi infernale pentru ajutoarele de la UE, în Galați | Mulţi dintre ei nu vor primi un pachet

Sunt cozi uriaşe în Galaţi, la ajutoarele de la Uniunea Europeană. Mii de oameni cu handicap se înghesuie şi stau cu orele să aştepte, chiar dacă ajutoarele nu ajung pentru toţi.

de Gabi Vlad    |    20 Ian 2023   •   10:48

Acordarea ajutoarelor pentru persoanele cu handicap a fost programată pentru astăzi, la ora 8.00. Aceste ajutoare sunt oferite de Uniunea Europeană şi presupun un pachet de aproximativ 25 de kilograme ce conţine produse alimentare de bază.

La Galaţi, coada este de mii de persoane, încă de la ora 08.30. Oamenii s-au aşezat la rând de ieri noapte de la ora 22.00.

Autoritățile bănuiau că se va întâmpla acest lucru, motiv pentru care în loc să deschidă de la ora 08.00, aşa cum prevede programul, au deschis de la ora 06.00.

Cu toate acestea, oamenii nu ştiu sigur dacă vor prinde sau nu un pachet din cauză că ajutoarele pentru persoanele cu handicap se acordă în funcție de numărul pachetelor rămase de la persoanele cu venitul minim garantat.

Citeşte şi: Îmbulzeală la ajutoarele de la Uniunea Europeană. În Târgu Jiu s-au trimis doar 700 de pachete pentru 3.000 de beneficiari

×
Subiecte în articol: Galați ajutoare Uniunea Europeană
Parteneri
Vremea severă a făcut prăpăd în mai multe zone din țară
x close