Antena 3 CNN Actualitate Locale Cocaină din Italia, vândută în Iași. Un bărbat a fost arestat după ce a fost prins în flagrant delict

Cocaină din Italia, vândută în Iași. Un bărbat a fost arestat după ce a fost prins în flagrant delict

Un bărbat din Iași a fost arestat preventiv într-un dosar de trafic de droguri de mare risc. El este bănuit că a încercat să comercializeze cocaină adusă din Italia.

Cocaină din Italia, vândută în Iași. Un bărbat a fost arestat după ce a fost prins în flagrant delict
Sursa foto: pexels.com
de Silvia Preda    |    30 Aug 2023   •   23:26

Potrivit anchetatorilor, "la data de 29 august 2023, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Iași, au pus în executare 2 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Iași, la o persoană bănuită de introducerea în țară de droguri de mare risc".

În aceeași zi, bărbatul a fost prins în flagrant delict, în județul Iași, în timp ce "ar fi transportat mai multe doze de cocaină, în vederea comercializării".

Din cercetări a reieșit că aceste droguri ar fi fost achiziționate de persoana bănuită din Italia, în luna august 2023 și ar fi fost disimulate, într-un colet, pe care l-ar fi expediat în România, prin intermediul unei firme de transport.

"Coletul ar fi fost ridicat de bănuit de la adresa de destinație, din municipiul Iași. De asemenea, în perioada iulie – august 2023, bărbatul ar fi deținut și comercializat diferite cantități de cocaină consumatorilor, din județul Iași”, a anunțat Poliția Română.

Citeşte şi: Părinții elevilor din București vor fi consultați privind măsurile împotriva consumului de droguri în școli

În urma perchezițiilor domiciliare, au fost descoperite și ridicate 145 de grame de cocaină, 37 de grame de cannabis, trei cântare electronice de precizie și cinci telefoane mobile.

Procurorul de caz a dispus reținerea, pentru 24 de ore, a persoanei bănuite, ulterior fiind luată măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

×
Parteneri
El este tânărul de 27 de ani, ucis pe o stradă din Suceava!
x close