Antena 3 CNN Actualitate Locale Colonelul perves care striga la Mitropolie că vrea să facă sex, trimis în judecată

Colonelul perves care striga la Mitropolie că vrea să facă sex, trimis în judecată

Colonelul perves care striga la Mitropolie că vrea să facă sex, trimis în judecată
Sursa foto: Foto: Ziaruldeiasi.ro
19 Oct 2015   •   11:32

Procurorii militari ieşeni au finalizat ancheta instrumentată împotriva colonelului Nelu Popovici care a fugărit o poliţistă cu penisul scos din pantaloni, pe lângă coada pelerinilor, strigând că vrea facă sex cu ea, informează Ziarul de Iaşi.

Cel mai ruşinos dosar penal instrumentat împotriva unui ofiţer superior de jandarmi a fost trimis în instanţă de către procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Iaşi. Anchetatorii l-au pus sub acuzare pe colonelul Nelu Popovici, la momentul comiterii faptei adjunct al Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, pentru folosire funcţiei în scop sexual şi încălcare consemnului. Tribunalul Militar a decis deja începerea judecăţii în acest dosar, respingând excepţiile invocate de apărătorului lui Popovici. Aceştia au contestat această decizie, iar dosarul a fost înaintat pentru verificare la Curtea Militară Bucureşti.

După audierea a peste 100 de persoane, jandarmi, poliţişti, dar şi credincioşi care în octombrie 2014 au participat la pelerinajul moaştelor Sfintei Parascheva, procurorii militari au stabilit că în cauză sunt întrunite elementele constitutive ale infracţiunilor reţinute în sarcina colonelului Nelu Popovici, dispunând trimiterea acestuia în judecată.

De-a lungul anilor, Nelu Popovici (53 ani)a ocupat diverse funcţii de conducere în cadrul structurilor Inspectoratului General de Jandarmi. Ocupa funcţia de adjunct al Grupării Mobile de Jandarmi Bacău începând cu 15 august 2008. Anterior, a fost prim-adjunct al inspectorului şef din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Vaslui, dar şi şef Stat Major al Comandamentului de Jandarmi Judeţean Vaslui, scrie Adevarul.ro.

×
Subiecte în articol: Sfânta Parascheva
Parteneri
Şeful Băncii Naţionale, avertisment pentru Guvern
x close