Antena 3 CNN Actualitate Locale Un comunicat fals anunță furnizarea apei calde în Ploiești. Poliția a declanșat o anchetă

Un comunicat fals anunță furnizarea apei calde în Ploiești. Poliția a declanșat o anchetă

Un comunicat fals, care pare emis de Consiliul Județean Prahova, potrivit căruia se va relua furnizarea apei calde în Ploiești în această seară, s-a răspândit rapid online, iar autoritățile au reacționat.

Un comunicat fals anunță furnizarea apei calde în Ploiești. Poliția a declanșat o anchetă
Sursa foto: pixabay.com
de Silvia Preda    |    01 Sep 2022   •   21:13

Poliția Prahova a demarat o anchetă, iar Consiliul Județean Prahova a publicat un comunicat în care condamnă prejudiciul de imagine adus instituţiei publice.

Având în vedere apariția în spațiul public a articolului cu titlul "Un comunicat fals care anunță furnizarea apei calde în această seară la Ploiești, a devenit viral pe internet", Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Prahova este abilitat să comunice următoarele:

Cu privire la aspectele prezentate în articol, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Ploiești s-au sesizat din oficiu, în cauză efectuându-se cercetări în vederea clarificării situației de fapt și luării măsurilor legale ce se impun, transmite IPJ Prahova, potrivit observatorulph.ro.

Acest comunicat fals, care anunță furnizarea apei calde la Ploiești, a devenit viral pe internet

Comunicatul Consiliului Județean Prahova

În urma apariţiei în spaţiul public al unui înscris care conţine, în antet, stema judeţului Prahova, precum şi semnături atribuite preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ), Iulian Dumitrescu, şi secretarului general al judeţului Prahova, Hermina Adi Bîgiu, precizăm că este un FALS.

Pentru prejudiciul de imagine adus instituţiei publice, cât şi pentru dezinformarea creată în spaţiul public, cele două documente vor fi înainte Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova pentru confruntarea şi demararea procedurilor legale.

×
Subiecte în articol: apă caldă ancheta Ploiești
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close