Antena 3 CNN Actualitate Locale Copilul de 8 ani, din Galaţi, dispărut de acasă, a fost găsit

Copilul de 8 ani, din Galaţi, dispărut de acasă, a fost găsit

Un copil de 8 ani, din Galaţi, a plecat în această dimineaţă din casă, fără să spună unde se duce şi a dispărut pe străzile din Galaţi.

Copilul de 8 ani, din Galaţi, dispărut de acasă, a fost găsit
de Alin Tarnovschi    |    23 Mai 2021   •   13:07

Un copil în vârstă de 8 ani a plecat de acasă într-o direcție necunoscută, iar familia și autoritățile cer ajutorul cetățenilor pentru a-l găsi.

UPDATE 17.20. Copilul a fost găsit de poliţişti, după ce a fost muşcat de câini. El a fost dus de urgenţă la spital, acolo unde medicii i-au îngrijit rănile, însă au decis că nu este cazul să rămână internat. Ulterior, el a fost dus acasă, iar mama sa a fost amendată cu 100 de lei pentru nesupravegherea copilului.

Poliţiştii gălățeni caută un copil în vârstă de 8 ani, care a plecat de la domiciliu său din municipiul Galați, în cursul zilei de duminică în jurul orei 08.30 - 08.50, într-o direcție necunoscută, fără a mai reveni.

Semnalmentele sunt: înălțime 135 centimetri, greutate 25-35 de kilograme, ochi negri, păr brunet și ten deschis.

Nu se știe ce îmbrăcăminte avea copilul în momentul plecării, dar este posibil să fie încălțat cu papuci de casă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la depistarea acestuia sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic pentru situații de urgenţă 112.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close