Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de 12 ani a căzut într-un castel de apă dezafectat, adânc de 7 metri, în Ialomiţa

Un copil de 12 ani a căzut într-un castel de apă dezafectat, adânc de 7 metri, în Ialomiţa

Un copil de aproximativ 12 ani a căzut marți într-un castel de apă dezafectat al unui turn, adânc de 7 metri, în comuna Andrășești, județul Ialomița.

Un copil de 12 ani a căzut într-un castel de apă dezafectat, adânc de 7 metri, în Ialomiţa
de Claudia Popovici    |    18 Mai 2021   •   18:49

Incidentul a avut loc marţi după masă în jurul orei 14:40. Potrivit ISU Ialomița, pompierii au fost solicitați să intervină în comuna Andrășești, unde un copil de aproximativ 12 ani a căzut într-un castel de apă cu o adâncime de 7 metri.

Salvatorii s-au deplasat la faţa locului cu o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială pentru descarcerare, o autoscară mecanică, o ambulanță SAJ Ialomița – substația Slobozia și un elicopter SMURD, venit în sprijin.  

După evaluarea situaţiei, pompierii ialomițeni au pus la punct un plan de salvare a copilului căzut în castelul de apă.

Doi salvatori au coborât în canal și ajutați de colegi au reușit să scoată copilul afară. Operațiunea de extragere a victimei din castel a durat aproximativ 20 de minute. Din fericire, în urma căderii minorul nu a suferit leziuni grave.

Acesta a primit îngrijiri de la echipajele medicale la locul intervenției, ulterior fiind transportat în afara oricărui pericol la Spitalul Județean de Urgență Slobozia, pentru investigații medicale suplimentare.

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close