Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din Giurgiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un copil a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din Giurgiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului

Un adolescent în vârstă de 16 ani a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni, azi după-amiază, pe un bulevard din Giurgiu. Șoferul a plecat de la locul accidentului și a fost găsit mai târziu de polițiști.

Un copil a fost lovit de o mașină pe o trecere de pietoni din Giurgiu. Șoferul a fugit de la locul accidentului
Sursa foto: Arhiva Antena 3
de Claudia Popovici    |    18 Ian 2022   •   21:26

Potrivit Poliției Giurgiu, accidentul rutier s-a petrecut pe bulevardul Mihai Viteazul din municipiul Giurgiu.

„Un bărbat de 35 de ani, din municipiul Giurgiu, în timp ce conducea un autoturism a accidentat ușor un minor de 16 ani, din Giurgiu, pieton ce a traversat partea carosabilă pe trecerea de pietoni, semnalizată corespunzător prin indicatoare și marcaje rutiere.

Un copil a fost lovit de o mașină pe o trecerea de pietoni din Giurgiu

Minorul fost transportat la Spitalul Județean Giurgiu în vederea efectuării de investigații de specialitate și acordării de îngrijiri medicale.

Întrucât conducătorul auto a părăsit locul evenimentului, fără încuviințarea organelor competente, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Giurgiu au desfășurat activități în vederea identificării autoturismului cât și a conducătorului acestuia”, anunță Poliția Giurgiu.

Șoferul a fost găsit o oră mai târziu

Șoferul a fost identificat la mai bine de o oră după accident. De asemenea, a fost găsită și mașina, parcată pe o stradă din Giurgiu, aceasta prezentând avarii ce corespundeau evenimentului rutier, notează Mediafax. 

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului.

Citiţi şi: Bărbat, lovit mortal pe o trecere de pietoni în Arad

Citiţi şi: Copil de 5 ani lovit de maşina Poliţiei în Bolintin Vale, Giurgiu

×
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close