Antena 3 CNN Actualitate Locale Un copil de șase ani se zbate între viață și moarte. A fost strivit de o poartă de fotbal care a căzut peste el în timp ce se juca, în Ciumeghiu, județul Bihor

Un copil de șase ani se zbate între viață și moarte. A fost strivit de o poartă de fotbal care a căzut peste el în timp ce se juca, în Ciumeghiu, județul Bihor

Un băiat de 6 ani din Bihor se zbate între viaţă şi moarte după ce o poartă metalică de fotbal, extrem de grea, a căzut peste el. Acesta se afla pe terenul de sport din localitatea Ciumeghiu împreună cu un alt copil de 8 ani.

de Andreea Ştefan    |    07 Apr 2024   •   11:21

Cei doi copii se jucau la poarta respectivă, moment în care aceasta s-a desprins și a căzut peste băiatul în vârstă de 6 ani.

Micuțul, elev în clasa pregătitoare la Școala din Ciumeghiu, a fost găsit de echipajul medical în stare de inconștiență, cu leziuni grave la nivelul capului, dar și la nivelul membrelor și toracelui.

Acesta a fost transportat de urgență la Spitalul Județean din Oradea, unde a intrat direct în sala de operație, unde a suferit o intervenție chirurgicală pe creier.

Din fericire, operația a decurs bine, iar copilul a fost transferat pe secția de Terapie Intensivă.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru a stabili împrejurările în care s-a petrecut accidentul și dacă poarta de fotbal a fost suficient de bine ancorată în pământ, cu toate că e greu de crezut asta, ținând cont că niște copii atât de mici ar fi putut să o pună la pământ. 

”La data de 6 aprilie a.c., la ora 19.30, polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin  S.N.U.A.U. 112 că, pe un teren de fotbal, din localitatea Ciumeghiu, județul Bihor, o poartă metalică ar fi căzut peste un minor.

Polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa au identificat persoana în cauză ca fiind un minor de 6 ani, din localitatea Ciumeghiu.

Din verificările efectuate de polițiști, s-a constatat că, incidentul s-ar fi produs în timp ce minorul s-ar fi jucat împreună cu un alt minor, de 8 ani, localnic, la respectiva poartă de fotbal, metalică, care s-ar fi desprins și ar fi căzut peste minorul de 6 ani.

În urma incidentului, minorul de 6 ani a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital. 
 
Polițiștii Secției nr.9 de Poliție Rurală Cefa continuă cercetările în cauză sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Salonta, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii nefericitului eveniment”, a transmis IPJ Bihor într-un comunicat.

×
Subiecte în articol: Bihor poartă fotbal
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close