Antena 3 CNN Actualitate Locale Inima copilului din Timiş care a căzut într-un bazin cu apă a încetat să mai bată. Băieţelul a murit la spital

Inima copilului din Timiş care a căzut într-un bazin cu apă a încetat să mai bată. Băieţelul a murit la spital

Medicii timişoreni au anunţat, în această dimineaţă, că băieţelul care a căzut într-un bazin cu apă a murit în cursul nopţii. Doctorii sperau într-o minune, după ce copilul s-a luptat zeci de ore să rămână în viaţă. Părinţii sunt cercetaţi pentru neglijenţă.

Inima copilului din Timiş care a căzut într-un bazin cu apă a încetat să mai bată. Băieţelul a murit la spital
Sursa foto: Facebook,Lugojinfo
de Redacția Antena 3 CNN    |    08 Iun 2023   •   10:29

Băieţelul a fost supravegheat continuu de la sosirea la Timişoara cu elicopterul, însă în noaptea de miercuri spre joi, nici medicii şi nici aparatele nu l-au mai putut ajuta.

Nenorocirea care s-a abătut asupra familiei copilului a impresionat cunoscuţi şi necunoscuţi, care s-au rugat ca micuţul să rămână în viaţă.

În cursul zilei de luni, băieţelul a fost scăpat din ochi şi lăsat nesupravegheat în curtea casei şi a căzut într-un bazin cu apă cu adâncimea de 50 de centimetri.

Citeşte şi: Copil de trei ani, atacat de un câine de luptă sub privirile părintelui. A fost dus de urgență la spital 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Copilul a fost găsit de mamă după câteva minute, iar un echipaj de poliţie aflat în zonă i-a acordat primul ajutor, până la sosirea medicilor de la ambulanţă.

După mai bine de o oră de manevre de resuscitare, băieţelul a fost readus la viaţă şi într-un final a fost transportat la Timişoara. Medicii timişoreni au declarat că readucerea la viaţă a copilului a fost o minune.

×
Subiecte în articol: copil Timis mort bazin de apă
Parteneri
Ploile și vijeliile se extind chiar înainte de Paște!
x close