Antena 3 CNN Actualitate Locale Descoperire macabră în județul Arad. Cadavru carbonizat găsit într-o mașină care ardea

Descoperire macabră în județul Arad. Cadavru carbonizat găsit într-o mașină care ardea

Descoperire macabră în județul Arad. Cadavru carbonizat găsit într-o mașină care ardea
07 Mar 2017   •   16:35

Un barbat a fost gasit carbonizat intr-o masina care ardea pe un camp din judetul Arad iar procurorii fac acum cercetari.

Cadavrul carbonizat al unui barbat a fost descoperit, marti dupa-amiaza, intr-un autoturism care ardea pe un camp din judetul Arad, politistii stabilind ca victima avea 61 de ani si era din Timis. Procurorii aradeni au preluat cercetarile pentru a stabili in ce imprejurari a luat foc masina.

Soferii care au circulat pe DJ 794 au observat o masina care ardea pe camp, in apropiere de localitatea aradeana Misca, si au sunat la 112. Purtatorul de cuvant Inspectoraului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Arad, George Plesca, a declarat corespondentului News.ro ca la momentul sosirii pompierilor autoturismul ardea generalizat, iar inauntru se afla cadavrul unui barbat.

Politistii care ajuns la locul incidentului nu au putut stabili initial cine este victima si nici daca este vorba despre un barbat sau o femeie. Ulterior, in urma cercetarilor privind proprietarul masinii, s-a stabilit ca victima este un barbat de 61 de ani din Timis. Conform purtatorului de cuvant al Politiei Judetene Arad, Lorena Radu, din primele cercetari reiese ca autoturismul a ajuns din trafic pe camp, unde a luat foc, insa deocamdata nu se cunosc imprejurarile, noteaza stirileprotv.ro.

×
Subiecte în articol: Arad incendiu masina cadavru carbonizat
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close