Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi copii și patru adulți, duși la spital în stare gravă, în urma unui accident produs în județul Iași

Doi copii și patru adulți, duși la spital în stare gravă, în urma unui accident produs în județul Iași

Doi copii de patru și opt ani au fost duși la spital în stare gravă, unul semiconștient, în urma unui accident produs în județul Iași, între două autoturisme.

Doi copii și patru adulți, duși la spital în stare gravă, în urma unui accident produs în județul Iași
Sursa foto: Facebook/ Ambulanta
de Mia Lungu    |    16 Dec 2022   •   16:17

UPDATE 17:40 Șase persoane au fost duse în cele din urmă la spital, după accidentul produs vineri în județul Iași

Informațiile inițiale arătau că doi copii de 4 și 8 ani au fost preluați de ambulanțe, în urma accidentului produs pe DJ 128, în apropiere de localitatea Suhuleț, comuna Tansa, județul Iași, între două autoturisme.

Copilul în vârstă de 4 ani era dus la spital în stare de conștiență, iar cel de-al doilea copil, în vârstă de 8 ani, în stare de seminconștiență la Unitatea de Primiri Urgențe, în județul Iași.

Ulterior, autoritățile au anunțat că la sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite cele două autoturisme avariate și șase victime, una dintre acestea fiind încarcerată.

Concomitent cu operațiunile pentru descarcerarea unui bărbat au fost începute și manevrele pentru stabilizarea fetiței de 8 ani aflată în stare de seminconștiență.

Toate cele șase victime (doi copii, două femei și doi bărbați) au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe Iași.

Știrea inițială: Accidentul rutier a fost pe DJ 128, în apropiere de localitatea Suhuleț, comuna Tansa, județul Iași, cu două autoturisme implicate. În cele două mașini era șase persoane, patru adulți și doi copii.

În urma impactului, cei doi copii au fost evaluați, au primit primul ajutor, iar acum sunt transportați la spital.

Copilul în vârstă de 4 ani este transportat la spital în stare de conștiență, iar cel de-al doilea copil, în vârstă de 8 ani, este în stare de seminconștiență și dus la Unitatea de Primiri Urgențe, în județul Iași.

De asemenea, conform ISU Vaslui, la UPU Iași va fi transportată și o femeie.

×
Subiecte în articol: Iași accident copii stare grava spital
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close