Antena 3 CNN Actualitate Locale Doi oameni au murit după ce s-au răsturnat cu maşina pe câmp într-un accident la Nazarcea

Doi oameni au murit după ce s-au răsturnat cu maşina pe câmp într-un accident la Nazarcea

Doi oameni au murit pe loc, iar un altul a ajuns în comă la spital, după ce s-au răsturnat cu maşina pe câmp, la Nazarcea, în judeţul Constanţa.

Doi oameni au murit după ce s-au răsturnat cu maşina pe câmp într-un accident la Nazarcea
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    22 Ian 2022   •   13:42

"Astăzi, 22 ianuarie, în jurul orei 11.54, polițiștii constănțeni au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DJ 87, la ieșire din localitatea Nazarcea. 

Din primele cercetări, un autoturism, în care se aflau 3 persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 40 de ani, a părăsit partea carosabilă, rasturnându-se.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul a două persoane, precum și vătămarea corporală gravă a celei de-a treia.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală", se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Potrivit primelor informaţii, o persoană în vârstă de 27 de ani a fost găsită moartă, la locul accidentului, iar o persoană în vârstă de 40 de ani a fost găsită în stop cardiorespirator. Medicii au început manevrele de resuscitare, însă, în ciuda tuturor eforturilor, s-a declarat decesul.

O altă victimă, grav rănită, a ajuns în comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

×
Subiecte în articol: accident Nazarcea Constanța
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close