Antena 3 CNN Actualitate Locale Durere fără margini în Vaslui! Un pădurar de 47 de ani ucis de înțepăturile unor tăuni

Durere fără margini în Vaslui! Un pădurar de 47 de ani ucis de înțepăturile unor tăuni

Durere fără margini în Vaslui! Un pădurar de 47 de ani ucis de înțepăturile unor tăuni
Sursa foto: foto: Agerpres
07 Oct 2019   •   13:19

Aurel Stângaciu, un pădurar în vârstă de 47 de ani, din Șuletea, și-a pierdut viața în pădurea de la Horga, din cauza înțepăturilor unor tăuni. 

Incidentul tragic s-a petrecut sâmbătă, 5 octombrie, în timp ce bărbatul se îndrepta împreună cu un coleg la un parchet de exploatat lemn pentru populatie. În următoarele momente a căzut la pământ și a intrat în șoc anafilactic. 

La fața locului a ajuns și ambulanța. Cadrele medicale l-au resuscitat minute în șir, dar totul a fost în zadar. Se pare că bărbatul era alergic la înțepătura tăunilor. 

“Astãzi, 05 Octombrie 2019, in jurul orelor 10 :30, a încetat din viatã colegul nostru, pãdurarul Aurel Stângaciu, în urma mai multor întepãturi de tãuni. Cadrele medicale au încercat resuscitarea padurarului aflat în soc anafilactic, însã acesta nu a putut fi salvat. Acesta se afla într-un parchet, unde valorifica material lemnos cãtre populatie. Pãdurarul Stângaciu Aurel avea vârsta de 47 de ani, cu o activitate în Ocolul Silvic Epureni de aproape 30 de ani (angajat din anul 1990). A activat în cadrul Directiei Silvice Vaslui, Ocol Silvic Epureni, Districtul nr. 1 Banca, canton silvic Banca. A lãsat in urmã sotia si doua fete de 22, respectiv 10 ani. Dumnezeu sã-l odihneascã”, este mentionat pe pagina de socializare a Regiei Nationale a Pãdurilor – Romsilva.

“A fost un pãdurar de nãdejde, harnic, serios si nu-mi vine sã cred cã a murit. Acesta lucra de aproape 30 de ani la Ocolul Epureni si a slujit cu onoare pãdurea, iubind-o cel mai mult. A lãsat în urmã douã fete si o sotie îndureratã, dar si un gol în sufletele noastre, ale pãdurarilor din judet. Îi vom pãstra memoria vie” a declarat si Cãtãlin Ionel Idriceanu, directorul Directiei Silvice Vaslui, potrivit vremeanouă

×
Subiecte în articol: padurar
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close