Antena 3 CNN Actualitate Locale El este Radu, un arhitect care a murit din cauza inconştienţei unor tăietori de lemne, în Alba

El este Radu, un arhitect care a murit din cauza inconştienţei unor tăietori de lemne, în Alba

Radu Vomir, un arhitect din Cluj cu o carieră în ascensiune, în vârstă de 44 de ani, a murit într-un accident de motocicletă, din cauza inconștienței unor tăietori de lemne. Doi copii au rămas fără tată.

El este Radu, un arhitect care a murit din cauza inconştienţei unor tăietori de lemne, în Alba
Sursa foto: stiridecluj.ro | Agerpres
de Claudia Popovici    |    15 Aug 2023   •   18:05

Accidentul a avut loc ieri pe DN 75 raza oraşului Baia de Arieş. Motociclistul Radu Vomir se deplasa prin comuna Lupșa, când la un moment dat de pe un drum forestier i-a ieșit în față un TAF (Tractor Articulat Forestier). Impactul a fost extrem de violent şi a fost surprins de camerele de supraveghere. 

În urma impactului, motociclistul a decedat. Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"La data de 14 august 2023, în jurul orei 18.45, un tânăr de 25 de ani, din comuna Lupșa, județul Alba, în timp ce conducea un tractor, pe un drum secundar, ar fi pătruns pe DN 75, intrând în coliziune, în dreptul kilometrului 101 +600 de metri, cu o motocicletă condusă de un bărbat de 44 de ani, din comuna Florești, județul Cluj.

Potrivit jurnaliștilor de la ştiridecluj.ro, persoana care a dirijat TAF-ul poartă o mare parte din vină, pentru că i-a făcut semn șoferului să iasă, fără nicio asigurare.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, a transmis IPJ Alba.

 

×
Subiecte în articol: arhitect lemne Alba Cluj
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close