Antena 3 Actualitate Locale Un elev a fost prins cu telefonul la Evaluarea Națională 2021, după ce a primit un mesaj Ro-Alert

Un elev a fost prins cu telefonul la Evaluarea Națională 2021, după ce a primit un mesaj Ro-Alert

de Claudia Popovici    |    24 Iun 2021   •   22:32
Un elev a fost prins cu telefonul la Evaluarea Națională 2021, după ce a primit un mesaj Ro-Alert
Sursa foto: Hepta

Unul dintre cei trei elevi care au fost eliminați de la proba de Matematică a Evaluării Naționale a primit mesaj Ro-Alert și astfel a fost prins.

Reprezentanții Ministerului Educației au spus că toți cei trei elevi prinși fraudând examenul de Matematică al Evaluării Naționale au intrat cu telefonul în sala de clasă.

Unul dintre cei trei a primit mesaj RoAlert în timpul examenului.La cea de-a doua probă scrisă (Matematică) din cadrul Evaluării Naționale a absolvenților de clasa a VIII-a (sesiunea 2021) au fost prezenți 123.250 de candidați (93,95%). Au absentat de la această probă 7.926 de candidați, anunță Ministerul Educației, potrivit Mediafax.

Pentru tentativă de fraudă au fost eliminați trei candidați, lucrările acestora fiind notate cu 1 (unu).

Ultima probă scrisă (Limba și literatura maternă) va avea loc vineri și sunt așteptați să participe cei peste 8.000 de elevi înscriși. Rezultatele finale vor fi afișate sâmbătă, 4 iulie.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close