Antena 3 CNN Actualitate Locale Accident teribil în Brașov! Două femei au fost călcate de un tren de călători, înainte de a petrece vacanța în țară

Accident teribil în Brașov! Două femei au fost călcate de un tren de călători, înainte de a petrece vacanța în țară

Două femei și-au găsit sfârșitul, ieri seară, în Brașov, după ce au fost călcate de un tren de călători. Cele două victime se întorceau cu soții lor, în România, din străinătate, pentru a petrece vacanța acasă.

Accident teribil în Brașov! Două femei au fost călcate de un tren de călători, înainte de a petrece vacanța în țară
Sursa foto: radiobrasovfm.ro
de Ioana Mircea    |    04 Aug 2023   •   11:58

Două femei au murit ieri seară după ce au fost lovite de un tren de călători pe calea ferată situată între localitățile Cristian și Brașov.

Potrivit Inspectoratului Poliției Județene Brașov, echipajele de poliție sosite la fața locului au stabilit că un tren de persoane, care circula pe relația Brașov - Zărnești, ar fi surprins și accidentat mortal două femei, de 55 și 67 de ani.

"Prime date indică faptul că cele două victime ar fi coborât dintr-un autovehicul, ce se afla oprit în apropierea căii ferate și ar fi intenționat să ajungă de cealaltă parte a căii ferate, moment în care au fost accidentate de vehiculul feroviar”, a transmis Poliția Brașov.

Citește și: O femeie a murit într-o mașină lovită de un tren marfar, în Mușenița, județul Suceava

Polițiștii au deschis un dosar penal și continuă cercetările pentru a se stabili circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Potrivit presei locale, femeile se întorceau împreună cu soții lor din străinătate pentru a petrece vacanța în România, potrivit radiobrasovfm.ro.

×
Subiecte în articol: Brașov accident feroviar
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close