Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie din Măgurele a fost răpită și bătută de fostul concubin și trei prieteni ai lui

O femeie din Măgurele a fost răpită și bătută de fostul concubin și trei prieteni ai lui

O femeie din Măgurele, județul Ilfov, a fost răpită și bătută de patru bărbați, unul dintre ei fiind fostul concubin.

O femeie din Măgurele a fost răpită și bătută de fostul concubin și trei prieteni ai lui
Sursa foto: Pexels.com/anete-lusina
de Silvia Preda    |    18 Mai 2022   •   20:32

Trei dintre bărbați sunt arestați preventiv, iar altul este plasat sub control judiciar, informează Mediafax.

Polițiștii orașului Măgurele au fost sesizați prin apel 112 în noaptea de marți spre miercuri de către un bărbat, cu privire la faptul că fostul concubin al unei femei, împreună cu trei persoane, au pătruns în incinta unei societăți comerciale din Măgurele, iar unul dintre aceștia a agresat o femeie, lovind-o cu pumnii și cu picioarele, după care a târât-o, fără voia ei până la o mașină parcată în curtea societății, în care au urcat-o cu forța.

Femeie răpită și bătută de patru bărbaţi

Polițiștii le-au identificat pe cele patru persoane. Este vorba de patru bărbați, din județul Giurgiu, cu vârste cuprinse între 20 și 49 de ani. În mașină era și victima, respectiv o femeie de 40 ani, concubina unuia dintre bărbați.

Pentru femeie a fost emis ordin de protecție provizoriu.

În urma cercetărilor, polițiștii orașului Măgurele au dispus reținerea, pentru 24 de ore, a celor patru bărbați, iar, după prezentarea acestora Parchetului de pe lângă Judecătoria Cornetu, judecătorul de drepturi și libertăți a dispus arestarea preventivă față de trei dintre aceștia, iar, pentru cel de al patrulea, a dispus măsura controlului judiciar.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: Magurele femeie răpită
Parteneri
Cum va fi vremea în vacanța de Paște și când scăpăm de frig
x close