Antena 3 CNN Actualitate Locale Fetiţa filmată când era bătută de mamă, dar şi fraţii ei, vor ajunge în grija tatălui | Bărbatul s-a întors în ţară

Fetiţa filmată când era bătută de mamă, dar şi fraţii ei, vor ajunge în grija tatălui | Bărbatul s-a întors în ţară

Fetiţa filmată când era bătută de mamă, dar şi fraţii ei, vor ajunge în grija tatălui lor, după ce bărbatul s-a întors în ţară.

Fetiţa filmată când era bătută de mamă, dar şi fraţii ei, vor ajunge în grija tatălui | Bărbatul s-a întors în ţară
Sursa foto: Facebook
de Cătălina Buzoianu    |    10 Ian 2022   •   15:01

Cei trei copii ai femeii care s-a filmat în timp ce îşi agresa fiica de doar 2 ani şi 8 luni vor ajunge în grija tatălui. Bărbatul s-a întors de urgenţă din străinătate şi a
solicitat autorităţilor să îi fie returnaţi toţi cei trei minori.

O echipa de la Direcţia de Asistenţă Sociala a mers acasă şi a constatat că sunt îndeplinite toate condiţiile, însă tatăl mai trebuie să obțină o serie de documente. Dacă și acești pași vor fi parcurși, cei mici ar putea ajunge acasă în această seară.

Toader Gogoi era la muncă în străinătate când femeia i-a trimis imaginile în care își loveste în repetate rânduri copila de nici trei ani. Ulterior le-a postat și pe reţelele de socializare, iar consecințele nu au întârziat să apară.

Cei trei copii au fost luați din sânul familiei, deși bunica a declarat autorităților că poate avea grijă de ei. Au fost plasați la doi asistenți maternali. Decizia a căzut ca un trăsnet asupra tatălui, care s-a hotărât să vină de urgență acasă. Astăzi, la prima oră, a mers la Protecția Copilului sa își ia copiii acasă.

"Eu vreau sa îmi iau copiii astăzi. Sunt disperat. Mi-au zis că dacă vin îmi dau copiii. Am situație. Le aduc acte, vreau să îmi iau copiii. Au fost la mine, au făcut anchetă. Vreau copiii mei astăzi. Mama o să stea la mama ei la Bacău, iar eu o să stau cu copilașii mei. Nu stiu ce să zic. Ea este o mamă iubitoare, a avut grijă de copii, eu am plecat să îmi fac rostul. Deodată a avut un șoc. Nici ea nu știe ce a fost cu ea", a declarat tatăl copiilor.

Cei de la Proecția Copilului nu par însă să se grăbească cu formalitățile. De altfel după estimările lor, abia miercuri ar urma ca cei trei copiii să fie redați familiei.

Tatăl este însă hotărât să facă toate demersurile să îi ia mai repede. Iar bunica va fi ce acare il va ajuta să își crească decent copiii.

"Din discuțiile purtate i s-a spus să meargă la medicul lui de familie și să aducă o adeverință că este clinic sănătos și un cazier și să le aducă astazi. Dar din estimări ni s-a spus că abia poimâine îi vor da copiii acasă. E un termen mare, copiii au fost traumatizați că au fost luați de acasă și nu văd justificarea să mai stea încă două zile acolo. O să mergem la psihiatru, să îi dea un tratament mamei. Ea oricum își va respecta obligația de a nu se apropia de fată, dar cu ceilalți doi nu este nicio problemă. Poate să îi vada, sunt copiii ei. Vrea sa aibă grijă de ei. Cea mică era alăptată, iar acum este privată de hrana zilnică", a declarat Paul Foleanu, avocatul familiei.

Cei trei copii au ajuns în grija asistenților maternali, după ce pe reţelele de socializare au apărut mai multe clipuri în care mama îşi loveşte în repetate rânduri fetiţa de 2 ani şi 8 luni.

La scurt timp după apariția imaginilor, mama bătăuşă a fost ridicată de acasă de polițiști. După câteva ore bune de audieri, femeia a fost reținută pentru 24 de ore.

În paralel copiii au fost plasaţi la doi asistenți maternali, după ce au fost consiliați de un psiholog. Ieri, magistrații au decis ca femeia să fie cercetată sub control judiciar pentru 60 de zile, iar în toată această perioadă nu va avea voie să se apropie de fiica pe care a agresat-o.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close