Antena 3 CNN Actualitate Locale Filmul urmăririi cu împuşcături a şoferului drogat cu cocaină, în Constanţa: "Opreşte că trag!"

Filmul urmăririi cu împuşcături a şoferului drogat cu cocaină, în Constanţa: "Opreşte că trag!"

Filmul urmăririi cu împuşcături a şoferului drogat cu cocaină, în Constanţa, a fost surprins de o cameră de supraveghere. Pe imagini se poate observa cum poliţiştii trag în maşina şoferului fugar.

Filmul urmăririi cu împuşcături a şoferului drogat cu cocaină, în Constanţa: "Opreşte că trag!"
Sursa foto: Antena 3
de Cătălina Buzoianu    |    07 Aug 2021   •   16:06

Un şofer beat, drogat şi fără permis a fost prins de poliţiştii din Constanţa, după o urmărire ca în filme pe străzile oraşului şi abia după ce agenţii au tras opt gloanţe în cauciucuri.

S-a întâmplat în Constanţa după o urmărire în care şoferul fugat a avut tot timpul maşina de Poliţie după el, iar scenele au fost filmate.

Când l-au prins în final şi l-au verificat, poliţiştii şi-au dat seama şi de ce şoferul încerca să scape: era deja sub control judiciar pentru furt calificat şi conducere fără permis, iar acum era beat şi drogat.

Alarma a fost dată la ora 07.40, în această dimineaţă, atunci când agentul şef Adrian Chisoiu şi colegul său, agentul şef principal Cătălin Boiangiu, i-au făcut semn şoferului, aflat într-un autoturism marca Volkswagen Passat, să tragă pe dreapta.

Când i-a văzut pe poliţişti, acesta a accelerat şi a pornit într-o urmărire, cu poliţiştii după el.

Urmărire cu împuşcături în Constanţa, şoferul drogat cu cocaină

"Am încercat să îl blochez de mai multe ori cu maşina, m-a ocolit pe contrasens şi văzând că există posibilitatea unui accident rutier, i-am solicitat colegului meu să scoată armamentul", a declarat agentul şef principal Cătălin Boiangiu.

Pe filmul urmăririi se poate observa cum unul dintre poliţişti îl somează pe şofer: "Opreşte că trag! Opreşte!".

După somaţii, au urmat opt focuri de armă.

După ce anvelopele de pe partea stângă a maşinii au fost ciuruite de gloanţe, maşina s-a oprit, iar şoferul şi pasagerul său au luat-o la fugă, fiind însă prinşi de poliţişti şi încătuşaţi.

Şoferul avea o alcoolemie de 0,46 mg/l alcool pur în aerul expirat, dar şi cocaină în sânge.

Cercetat pentru trei infracţiuni, pe lângă cele două pentru care se afla deja sub control judiciar, şoferul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Sondajul care cutremură scena politică. Se schimbă tot
x close