Antena 3 CNN Actualitate Locale Fratele unuia dintre bărbaţii decedaţi în accidentul rutier din Iaşi: "Cel mai mult îşi iubea copiii"

Fratele unuia dintre bărbaţii decedaţi în accidentul rutier din Iaşi: "Cel mai mult îşi iubea copiii"

Rudele persoanelor decedate în accidentul rutier de la Bălţaţi, au venit miercuri, la Institutul de Medicină Legală Iaşi să ridice trupurile neînsufleţite ale acestora. Cu lacrimi în ochi şi cu sufletul sfâşiat de duerere, fratele lui Mihai Brumă, a vorbit în exclusivitate la Antena 3, despre cum era tânărul care şi-a pierdut viaţa în accidentul mortal de ieri.

Fratele unuia dintre bărbaţii decedaţi în accidentul rutier din Iaşi: "Cel mai mult îşi iubea copiii"
Sursa foto: Antena 3
de Georgiana Adam    |    02 Feb 2022   •   18:45

Familiile îndoliate au mers la INML Iași, astăzi, 2 februarie, pentru a ridica trupurile neînsuflețite ale celor şapte oameni care au murit în accidentul rutier de ieri.

Printre acestea se afla şi fratele lui Mihai Bruma, unul dintre bărbaţii care se aflau în microbuzul implicat în accident.

Fratele acestuia a mărturisit, miercuri, în exclusivitate la Antena 3, că a vorbit cu fratele său în urmă cu o lună.

Acesta fusese căsătorit, dar nu de foarte mult divorțase de soția sa.

"Sunt fratele lui Bruma Mihai. Eram acasă când s-a întâmplat nenorocirea. Lucra de câţiva ani acolo. Am vorbit cu el ultima dată acum o lună. A fost căsătorit, însă de ceva timp divorţase. Fratele meu era puternic. Îşi iubea cel mai mult în viaţa asta copiii. Ei încă nu ştiu tot'', a spus bărbatul.

Tragedia s-a petrecut în localitatea Bălțați din judeţul Iași. În accidentul rutier au fost implicate o ambulanță, un microbuz și un camion.

Între timp, în cele două sate din Iaşi, durerea este imensă după moartea celor 6 muncitori implicaţi în accidentul rutier de ieri dimineaţă dintre un camion, o ambulanţă şi un microbuz.

Oamenii lucrau în construcții și mergeau la serviciu, în Iași, atunci când vehiculul lor a fost lovit de un camion condus de un tânăr de 30 de ani.

Patru dintre cei care au murit erau vecini şi prieteni încă din copilărie.

 

×
Subiecte în articol: accident Iași Bălţaţi
Parteneri
Ucigașul interlopului Emi Pian, condamnat definitiv la 10 ani de închisoare
x close