Antena 3 CNN Actualitate Locale Un bărbat şi-ar fi dat foc în garsonieră, la Râmnicu Vâlcea | Peste 100 de oameni evacuaţi

Un bărbat şi-ar fi dat foc în garsonieră, la Râmnicu Vâlcea | Peste 100 de oameni evacuaţi

A fost alertă în Râmnicu Vâlcea. Peste 100 de oameni au fost evacuaţi, după ce o garsonieră dintr-un bloc a fost cuprinsă de flăcări.

de Redacția Antena 3 CNN    |    23 Iun 2023   •   09:01

Potrivit surselor Antena 3 CNN, un bărbat şi-ar fi dat foc în garsonieră, la Râmnicu Vâlcea. Fumul gros s-a extins rapid în imobil, iar mai multe persoane au avut nevoie de ajutorul pompierilor pentru a ieşi din locuinţe. 

Trei oameni au fost transportaţi la spital, printre care şi o femeie care se află în stare gravă.

Autorităţile au deschis acum o anchetă ca să afle cum a izbucnit incendiul.

Potrivit ISU Vâlcea, incendiul a izbucnit, joi noaptea, la etajul 3 al unui bloc cu patru etaje de pe strada Decebal din Râmnicu Vâlcea, acolo fiind trimise două autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autoplatformă, o descarcerare, o autospecială de transport victime multiple.

Pompierii militari au evacuat 15 persoane, iar echipajele SMURD şi SAJ au evaluat medical 5 persoane. Trei dintre acestea au fost transportate la spital de ambulanţele SAJ.

Citeşte şi: "Priviți-le chipurile. Merită tot respectul!": Ei sunt pompierii care au intervenit la incendiul de la rafinăria Petromidia

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Alte persoane au ieşit singure din imobil, până la sosirea pompierilor militari.

Incendiul, anunţat la ora 23.27, a fost stins la 0.11. Au ars o cameră de locuit şi mobilierul din aceasta. Au fost inundate cu fum etajele 3 şi 4.

Cauza probabila de izbucnire a incediului este în curs de cercetare.

×
Subiecte în articol: Râmnicu Vâlcea evacuati și-a dat foc
Parteneri
Incendiu puternic în cartierul Aviației din București
x close