Antena 3 CNN Actualitate Locale Imagini cutremurătoare din Spitalul de Urgenţe Reşiţa. Bolnavii stau în aşternuturi murdare şi ude

Imagini cutremurătoare din Spitalul de Urgenţe Reşiţa. Bolnavii stau în aşternuturi murdare şi ude

Imagini cutremurătoare din secţia de Oncologie a Spitalului Judeţean Reşiţa. Bolnavii stau murdari, în propria urină şi în fecale, cu pansamentele pline de sânge şi cu branulele rupte în vene.

de Redacția Antena 3 CNN    |    03 Apr 2023   •   15:12

Pacinenţii bătrâni şi aproape imobilizaţi au fost nevoie să-și facă singuri curățenie în saloane.

Cu perfuziile în mână și cu o stare de sănătate șubredă, vârstnicii au luat mătura și mopul în mână și s-au apucat de treabă.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Această nepăsare continuă de mai bine de un an şi ar fi, de fapt, o lipsă acută de personal, aşa explică situaţia directorul instituţiei 

Acesta a declarat că medicii sunt forțați să se întoarcă din concedii pentru a menține secția de oncologie pe linia de plutire.

Citeşte şi: O femeie îngropată de vie a fost salvată de poliţişti. Strigătele disperate au fost auzite într-un cimitir din Brazilia

"Deficitul de personal este realitatea Spitalului Județean. Eu nu pot să scot posturi la spital fără aprobarea Consiliului Județean.
 Avem aceeași dispută cu dumnealor, toate spitalele din România sunt în aceeași situație.

Numai că spitalul din Reșița este blamat de către toată lumea, și nu are ajutor de niciunde. Lipsa de personal nu ne aparține.

Lăsați-mă să-mi fac eu treaba cum știu. Noi nu reușim să acoperim turele.

În momentul în care un angajat de-al nostru este de după-masă și de noapte se consideră gardă, mai ales noaptea, sâmbătă, duminică ne trebuie să dăm liber prin lege", a declarat Gheorghe Beg, director medical SJUR Reşiţa.

×
Parteneri
A început distribuirea pensiilor pe luna mai. Anunţul Poştei Române
x close