Antena 3 CNN Actualitate Locale Impact nimicitor pe DN 79! Două persoane au murit, după ce un autoturism a intrat într-un camion

Impact nimicitor pe DN 79! Două persoane au murit, după ce un autoturism a intrat într-un camion

Impact nimicitor pe DN 79! Două persoane au murit, după ce un autoturism a intrat într-un camion
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
07 Iul 2016   •   08:29
Doi bărbaţi şi-au pierdut viaţa într-un accident rutier petrecut miercuri seară pe DN 79 Arad - Oradea, în zona situată între comuna Zimandul Nou şi intersecţia DN 79 cu drumul judeţean DJ 792 C, Sântana - Curtici.

În accident au fost implicate două autovehicule, un autoturism Opel condus de un bărbat în vârstă de 26 de ani din oraşul Curtici şi un autocamion de 7,5 tone condus de un bărbat în vârstă de 67 de ani din judeţul Timiş, în cele două autovehicule aflându-se doar conducătorii auto.

"Accidentul s-a produs pe DN 79 Arad - Oradea, în zona localităţi Zimandul Nou. În momentul sosirii echipajelor de intervenţie, un echipaj descarcerare a Detaşamentului Arad al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Arad şi echipajele de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, Staţia Arad, au constatat că este vorba despre două victime, ambele decedate, şoferii celor două autovehicule. După ce poliţiştii din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad au efectuat cercetările specifice la faţa locului, s-a procedat la scoaterea victimelor din cele două autovehicule, medicii constatând decesul celor doi bărbaţi", a declarat presei căpitan George Pleşca, purtător de cuvânt al ISU Arad.

În urma primelor cercetări făcute la faţa locului, s-a stabilit că şoferul de 26 de ani al autoturismului, din oraşul Curtici, judeţul Arad şi care se îndrepta spre casă, a pierdut controlul asupra volanului şi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune frontală cu autocamionul înmatriculat în judeţul Timiş, condus regulamentar de bărbatul în vârstă de 67 de ani, în urma impactului deosebit de puternic, cele două autovehicule fiind proiectate în afara carosabilului, de-o parte şi de alta a şoselei, a declarat comisar Nicolae Crainic, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Arad.

"Deocamdată nu cunoaştem de ce a părăsit autoturismul sensul de mers, cercetările urmând să stabilească dacă nu cumva a fost vorba de o defecţiune tehnică", a adăugat comisar Crainic.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: accident rutier
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close