Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu la un fast food din Ilfov! Un copil si doi adulți au ajuns la spital

Incendiu la un fast food din Ilfov! Un copil si doi adulți au ajuns la spital

Un copil și doi adulți au ajuns astăzi la spital după ce un incendiu a izbucnit la un fast-food din localitatea 1 Decembrie, județul Ilfov.

Incendiu la un fast food din Ilfov! Un copil si doi adulți au ajuns la spital
Sursa foto: Facebook/ ISU Alba
de Ioana Mircea    |    25 Mar 2023   •   15:47

Incendiul a izbucnit astăzi, în jurul prânzului, la un fast food din localitatea 1 Decembrie. Pompierii au fost trimiși la fața locului.

Trei persoane au fost rănite în urma incendiului și au fost transportate la spital. Potrivit salvatorilor, este vorba despre un copil, în vârstă de nouă ani, care a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență pentru copii M.S. Curie. Celelalte două victime cu arsuri, un bărbat în vârstă de 39 de ani și o femeie de 43 de ani, au fost duse la Spitalul Clinic de Urgență Chirurgie Plastică, Raparatorie și Arsuri.

La fața locului au intervenit două autospeciale de stingere cu apă și spumă și două echipaje SMURD, potrivit Mediafax.

Citește și: Accident îngrozitor cu șase victime pe o stradă din Brașov | O persoană este în stop cardiorespirator

"La data de 25 martie, în jurul orei 13:36, polițiștii din Măgurele au fost sesizați cu privire la faptul că, la o unitate de profil, tip shaormerie, de pe strada Artistilor, din comuna 1 Decembrie, a explodat o butelie.

La fața locului s-au deplasat imediat polițiștii orașului Măgurele pentru efectuarea activităților din competență.

În urma incidentului au rezultat 3 victime, respectiv un bărbat, de 39 de ani, lucrător la unitatea menționată, precum și doi clienți, respectiv un copil și mama acestuia. 

De asemenea, la fața locului s-au prezentat 3 echipaje medicale care au transportat cele 3 victime la 3 spitale din București, pentru acordarea îngrijirilor de specialitate.

Polițiștii din Măgurele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de neluluarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor de securitate și sănătate în muncă și vătămare corporală din culpă."

×
Subiecte în articol: fast food incendiu 1 Decembrie
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close