Antena 3 CNN Actualitate Locale Incendiu violent la un bloc din Constanţa. Focul se extinde din cauza vântului puternic

Incendiu violent la un bloc din Constanţa. Focul se extinde din cauza vântului puternic

Alertă la ISU Constanţa, după ce un apel la 112 anunţa un incendiu. Deplasaţi la faţa locului, respectiv pe strada Penseluţelor din Năvodari, pompierii acţionează pentru a lichida focul izbucnit la mansarda unui bloc.

Incendiu violent la un bloc din Constanţa. Focul se extinde din cauza vântului puternic
de Cătălina Buzoianu    |    05 Mai 2022   •   13:35

Au fost evacuate 14 persoane de către forţele de intervenţie, în timp ce alţi locatari s-au autoevacuat până la sosirea acestora.

Incendiul a izbucnit în jurul prânzului, la mansarda blocului, unde s-au construit o serie de apartamente, peste cele 4 etaje iniţiale ale clădirii.

În ciuda intervenţiei rapide a pompierilor, flăcările s-au extins din cauza vântului puternic şi la cea de a doua scară a blocului.

Acoperişul ambelor scări este afectat, pe o suprafaţă de 1.500 metri pătraţi. Este destul de dificil de intervenit deoarece există o singură cale de acces către mansardă, şi aceea destul de mică.

Locatarii din bloc au sunat la 112, iar în acest moment sunt la faţa locului şapte autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 3 autoscări, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de descarcerare.  

Din fericire nu au fost înregistrate victime. La momentul izbucnirii incendiului, în apartamentul respectiv nu se afla nimeni acasă. Oamenii spun că focul a fost declanşat de o lumânare sau o candelă lăsată nesupravegheată în casă. 

×
Subiecte în articol: Constanța incendiu
Parteneri
Programul magazinelor mari din România, de Paște
x close