Antena 3 CNN Actualitate Locale Al patrulea incident la Pasajul Unirii, în mai puțin de o săptămână | Un autocar a lovit limitatorul de înălțime. Mai multe bucăți au căzut pe o mașină

Al patrulea incident la Pasajul Unirii, în mai puțin de o săptămână | Un autocar a lovit limitatorul de înălțime. Mai multe bucăți au căzut pe o mașină

Un nou incident în Pasajul Unirii s-a produs în această după-amiază. Este al patrulea, în mai puțin de o săptămână de când a fost redeschis pasajul, după reabilitarea care a costat 12 milioane de euro.

Al patrulea incident la Pasajul Unirii, în mai puțin de o săptămână | Un autocar a lovit limitatorul de înălțime. Mai multe bucăți au căzut pe o mașină
de Mia Lungu    |    10 Sep 2022   •   19:59

Un autocar a lovit limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasajul Unirii, iar în momentul impactului bucăți s-au deprins și au căzut pe parbrizul mașinii altui șofer.

Accidentul vine după ce, în urmă doar cu două zile, un TIR s-a lovit tot în limitatorul de înălțime de la intrarea în Pasaj. 

Pasajul Unirii, blocat de un TIR care a acroșat limitatorul de înălțime

Pasajul Unirii din sectorul 4 al Capitalei a fost blocat joi dimineață din cauza unui TIR care a acroșat limitatorul de înălțime maximă admisă.

Traficul a fost blocat pe sensul dinspre Tineretului spre Universitate.

În primele două zile de la inaugurare, două autocare s-au blocat în indicatorul pus înainte de intrarea în pasajul Unirii și care arată și verifică înălțimea maxim admisă.

Potrivit indicatorului, înălțimea maxim permisă în pasaj este de 3,5 m, cum era și înainte de reabilitare.

×
Subiecte în articol: pasajul Unirii limitator autocar
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close