Antena 3 CNN Actualitate Locale Infirmieră de 40 de ani, găsită moartă în mașină, la Buzău. Avea 3 copii și lucra cu pacienți COVID

Infirmieră de 40 de ani, găsită moartă în mașină, la Buzău. Avea 3 copii și lucra cu pacienți COVID

O femeie de 40 de ani a fost găsită moartă în mașina sa, în Buzău.

Infirmieră de 40 de ani, găsită moartă în mașină, la Buzău. Avea 3 copii și lucra cu pacienți COVID
de Andreea Cigolea    |    24 Mai 2021   •   11:57

Femeia lucra că infirmiera în cadrul secției Anti-Covid din Spitalul Județean Buzău și era mama a trei copii. În urma unor certuri, aceasta a plecat de la domiciliu cu mașină familiei în data de 22 mai, iar 24 de ore mai tărziu soțul a mers la Politie pentru a reclama dispariția sa. 

"La data de 20.05.2021, în jurul orelor 09:00, numita Lazăr Elisabeta Simona a plecat de la domiciliul sau cu autoturismul acestora marca BMW și nu a mai revenit până în prezent. Aceasta are asupra ei documentele sale personale, cardul bancar și telefonul sau mobil, care este închis", se menționă pe site-ul Poliției Române.

Duminica, o persoana a sunat la 112 și a anunțat că pe o strada din zona industriala a municipiului Buzău s-ar afla o mașină cu o persoana decedata înăuntru.

Polițiștii ajunși la fata locului au identificat mașină cu care femeia dispăruse de acasă, iar în interior, pe infirmiera de la SJU Buzău, decedată. Din primele date, decesul pare să se fi produs cu peste 24 de ore în urma.

Trupul femeii a fost ridicat și dus la morga SML Buzău în vederea efectuării necropsiei, ipotezele anchetatorilor fiind că aceasta s-ar fi sinucis.

×
Subiecte în articol: COVID-19 Buzau
Parteneri
Craterul de pe strada din Slănic Prahova are o adâncime de 18 metri
x close