Antena 3 CNN Actualitate Locale Inspectori ameninţaţi şi huiduiţi în piaţa din Matca, protejaţi de poliţişti şi jandarmi de furia comercianţilor

Inspectori ameninţaţi şi huiduiţi în piaţa din Matca, protejaţi de poliţişti şi jandarmi de furia comercianţilor

Inspectorii care efectuau un control în piața agroalimentară din comuna Matca, județul Galați, au fost bruscați, huiduiți și amenințați de comercianți. Polițiștii și jandarmii au fost nevoiți să intervină pentru a-i calma pe oameni.

Inspectori ameninţaţi şi huiduiţi în piaţa din Matca, protejaţi de poliţişti şi jandarmi de furia comercianţilor
Sursa foto: YouTube/ Cornelia Mazilu
de Andreea Ştefan    |    20 Mai 2021   •   13:49

Incidentul a avut loc în piaţa de en-gros din comuna Matca, judeţul Galaţi, în cursul zilei de miercuri.

Polițiști și reprezentanți din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă, Comisariatului pentru Protecţia Consumatorilor şi Direcţiei Sanitară Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor au efectuat un control în piața agroalimentară. Aceștia voiau să verifice legalitatea comercializării legumelor.

Potrivit IPJ Galați, patru dintre producătorii agricoli au refuzat să prezinte documentele necesare și au început să se revolte și să se manifeste violent.

„Cu sprijinul luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, a fost restabilită, în scurt timp, ordinea publică, în cauză fiind întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de ultraj.

Poliţiştii au identificat trei dintre persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de ultraj, trei bărbaţi cu vârste cuprinse între 25 şi 51 de ani, toţi din comuna Matca”, a transmis IPJ Galați, potrivit adevarul.ro.

La momentul de față, polițiștii, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Tecuci, încearcă să depisteze și să identifice cel de-al patrulea bărbat.

×
Subiecte în articol: Galați Matca
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close