Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce s-a întâmplat după ce Jean Paler a anunţat că i-au dispărut banii de pensie din cont

Ce s-a întâmplat după ce Jean Paler a anunţat că i-au dispărut banii de pensie din cont

Celebrul comedian, Jean Paler, a trecut recent printr-o experiență greu de uitat. Bărbatul s-a trezit peste noapte fără banii de pensie din cont. De disperare, artistul a scris ce a pățit, pe conturile de socializare, pentru a le cere sfatul prietenilor virtuali. 

Ce s-a întâmplat după ce Jean Paler a anunţat că i-au dispărut banii de pensie din cont
Sursa foto: agerpres.ro
de Alexandra Axinia    |    05 Mai 2023   •   09:58

După acest eveniment care i-a tulburat liniștea celebrului comediant, banca a blocat cardul de pe care au dispărut banii, dar a primit în schimb un card nou pe care i-au fost restituți toți banii lipsă. 

"Mi-au dat banii înapoi. În patru zile mi-au dat banii înapoi cei de la bancă. Atât a durat. Nu mi-au spus nimic. Nu mi-a dat nimeni nicio explicație. Mi i-au pus în cont și atât. M-am trezit că am banii în cont. Noi primim un mesaj de la ei, cu confirmarea situației, a problemei ori pe mail, ori mesaj pe telefon. Dar, sunt chiar curios ce îmi vor spune", a declarat Jean Paler

Conform viva.ro, Jean Paler ridică o sumă mică de bani din pensie, circa 1.500 de lei, în ciuda celor 45 de ani de carieră. Fără prea multe explicații, cei de la banca i-au blocat cardul de unde au dispărut banii, și i-au oferit unul nou cu tot cu banii returnați. 

Citește și: Românii plătesc cele mai mari dobânzi din Uniunea Europeană pentru creditele ipotecare

"Mi-au făcut alt card, pe celălalt de pe care au dispărut banii mi l-au blocat", a mai declarat Jean Paler. 

Comediantul își va petrece vara pe litoral, unde va susține show-uri în spectacolele organizate de Bebe Mihu, prin stațiunile de la malul mări.

×
Subiecte în articol: Jean Paler bani cont disparuti
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close