Antena 3 CNN Actualitate Locale Măcel în Suceava | O haită de câini agresivi a omorât cinci capre. Autoritățile trag de timp

Măcel în Suceava | O haită de câini agresivi a omorât cinci capre. Autoritățile trag de timp

O haită de câini a făcut măcel într-o gospodărie din Suceava. Animalele agresive au atacat mai multe capre din curtea unui localnic. Câinii au omorât cinci animale.

Măcel în Suceava | O haită de câini agresivi a omorât cinci capre. Autoritățile trag de timp
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Ioana Mircea    |    04 Feb 2023   •   08:49

Trezit în miez de noapte de câinii vagabonzi, localnicul din comuna suceveană Todirești, a ieșit din curte cu o bâtă și abia a reușit să pună pe fugă haita e câini agresivi. Bărbatul avea 13 capre dintre care unele gestante au fost omorâte, iar două sunt grav rănite și trebuie sacrificate.

De doi ani spune că tot reclamă autorităților ce se întâmplă, fără vreun efect și este îngrozit că orice om putea muri sfâșiat de câini. 

"Am vorbit cu primarul. Nici unul de la primărie, până la ora asta n-a venit. Nimeni. Nici măcar să se uite, să ia o măsură cu ei. Dacă era Doamne ferește un copil, o femeie bătrână, mama mea nevăzătoare aici. O omora aici.Imediat te leagă ăștia și te duce la pușcărie că zice că ai omorât câini, dar dacă te omoară sau dacă găsești un copil omorât de el", a povestit bărbatul.

Citește și: Copil de 13 ani, atacat de o haită de câini, în Teleorman | Patrupezii fără stăpân fac noi victime

El spune că întreaga proprietate este împrejmuită cu gard, dar câinii au reușit să facă o gaură și să intre. Vecinii sunt și ei terorizați de aceeași haită de câini, care ies din două curți învecinate.

Primăria promite însă măsuri. "Noi știm despre ce este vorba. Noi avem în dezbatere publică acest proiect. Am identificat locul unde să facem adăpostul, problema este că bugetul l-am votat abia până pe 31", a declarat Mugurel Bocancea, primarul comunei Todirești.

Până atunci haita de câini agresivi atacă nestingherită.

 

×
Subiecte în articol: Suceava atac câini
Parteneri
Directorul ANM anunță prognoza meteo în România. În unele zone va ninge
x close