Antena 3 CNN Actualitate Locale Pedeapsa pe care au primit-o două mame pentru că au spart seminţe în parc, în Craiova

Pedeapsa pe care au primit-o două mame pentru că au spart seminţe în parc, în Craiova

Două mame din Craiova au fost pedepsite de polițiști pentru că au mâncat semințe într-un loc de joacă pentru copii şi au aruncat cojile pe jos.

Pedeapsa pe care au primit-o două mame pentru că au spart seminţe în parc, în Craiova
Sursa foto: Facebook | Poliția Locală a Municipiului Craiova
de Ioana Mircea    |    21 Mar 2023   •   13:42

Plăcerea de a mânca seminţe s-a transformat în delicatesă pentru două mame din Craiova, după ce fiecare dintre acestea a primit o amendă de 2.500 de lei.

Femeile, venite cu copiii într-un loc de joacă din oraş, s-au apucat să mănânce semințe pe bancă şi să arunce cojile pe jos. Spre ghinionul lor, acestea au fost surprinse de polițiștii locali. Pe lângă amenda de 2.500 de lei, Poliţia le-a dat şi o mătură pentru a curăţa mizeria.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Două "doamne”, din Craiova, V.M. în vârstă de 22 ani și M.S.A. în vârstă de 42 de ani, s-au gândit să dea o lecție de educație copiilor despre civilizație, în incinta locului de joacă de la „Simplon”, „tocând” o punga de semințe ale căror coji le-au aruncat pe jos, stând efectiv cu picioarele în propria mizerie”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a Poliţiei Locale Craiova.

Citeşte şi: "Urzici dacice" și "urzici ortodocse", vândute de români în piețe, virale pe internet. Cât costă un kilogram

×
Subiecte în articol: Craiova
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close