Antena 3 CNN Actualitate Locale O maşină a căzut 30 de metri într-o prăpastie, pe DN 13 A. Patru victime, în drum spre spital

O maşină a căzut 30 de metri într-o prăpastie, pe DN 13 A. Patru victime, în drum spre spital

Patru oameni au fost răniţi vineri seară, după ce autoturismul în care se aflau a căzut într-o prăpastie pe DN 13 A, între localităţile Lupeni şi Corund.

O maşină a căzut 30 de metri într-o prăpastie, pe DN 13 A. Patru victime, în drum spre spital
Sursa foto: Hepta
de Silvia Preda    |    02 Sep 2022   •   22:23

''Un autoturism a căzut aproximativ 30 metri, în prăpastie. Sunt 5 persoane implicate, neîncarcerate, din care 4 sunt rănite, conştiente. O victimă a fost preluată de echipajul SMURD, una de echipajul SAJ Corund şi două de SAJ Odorheiu Secuiesc.

Cele 4 victime vor fi transportate la Spitalul Municipal din Odorheiu Secuiesc, în vederea acordării îngrijirilor medicale de specialitate'', transmite ISU Harghita.

Autoturism căzut în prăpastie pe DN 13 A

Accidentul rutier s-a produs pe DN 13 A, între localităţile Lupeni şi Corund, vârful Calonda. Autoturismul a ieşit de pe carosabil şi a căzut în prăpastie.

La faţa locului intervin două echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Odorheiu Secuiesc, cu o autospecială de intervenţie, cu modul de descarcerare, şi o ambulanţă SMURD, precum şi două echipaje SAJ.

A fost alertat şi Salvamont.

×
Subiecte în articol: accident prapastie
Parteneri
SUA au dislocat în România cel mai nou sistem antidronă
x close