Antena 3 CNN Actualitate Locale Ea este Mihaela, tânăra însărcinată care a murit după ce a intrat într-un cap de pod. Se grăbea pentru că întârziase la muncă

Ea este Mihaela, tânăra însărcinată care a murit după ce a intrat într-un cap de pod. Se grăbea pentru că întârziase la muncă

Mihaela a murit ieri, într-un cumplit accident rutier petrecut în Iași. Se grăbea să ajungă la serviciu pentru că întârziase. Și nu purta centura de siguranță pentru că era însărcinată.

Ea este Mihaela, tânăra însărcinată care a murit după ce a intrat într-un cap de pod. Se grăbea pentru că întârziase la muncă
Sursa foto: bzi.ro
de Laura Dinu    |    07 Dec 2022   •   14:16

Ieri, 6 decembrie 2022, puțin după ora 09:00, Mihaela și-a privit pentru ultima dată copilul, fără ca măcar să știe asta. S-a urcat în mașină și a plecat din comuna Prisăcani spre Iași. Întârziase deja la muncă, unde trebuie să fie deja de la ora 08:00. Drumul era acoperit de polei.  

La un moment dat, Mihaela a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod, nu înainte de a se izbi într-un stâlp. Imediat, tânăra de doar 29 de ani și-a pierdut conștiența.  

La fața locului au ajuns echipele de intervenție. Din păcate, în ciuda eforturilor medicilor, tânăra mamă și-a pierdut viața chiar în dimineața de Moș Nicolae.  

Soțul Mihaelei s-a prăbușit lângă trupul neînsuflețit 

La scurt timp după accident, la fața locului a ajuns și soțul Mihaelei, care s-a prăbușit lângă trupul soției lui, care zăcea inert în șanțul de beton, acolo unde a ajuns după ce ea a fost proiectată din mașină.  

Trupul tinerei a fost preluat și dus la Institutul de Medicină Legală (IML) Iași pentru necropsie. Autoturismul, de asemenea, a fost ridicat și dus la un service auto pentru expertiză. 

În urma Mihaelei au rămas multe întrebări fără răspuns. Nu se știe ce a ucis-o. Graba, viteza, neatenția sau poleiul. Sau poate puțin din toate.  

Mihaela Tălmaciu a lucrat o vreme la Primăria Prisăcani ca asistent social. În anul 2016 s-a căsătorit, iar mai apoi s-a angajat la o clinică medicală, scrie bzi.ro.

O aștepta acasă un copilaș de numai 3 ani, care va trebui să crească fără mamă. Mai mult decât atât, apropiații spun că era însărcinată pentru a doua oară. Acesta ar fi fost și motivul pentru care Mihaela nu purta centura de siguranță.  

În sat, Mihaela alături de soțul ei formau o familie model. Ultima dată au fost văzuți împreună în ajun de Sfântul Nicolae, la biserica din Prisăcani.  

×
Subiecte în articol: accident Iași
Parteneri
Mircea Badea a dezvăluit cine este modelul său în viaţă
x close