Antena 3 CNN Actualitate Locale Șicanare în trafic, încheiată cu victime, la Suceava: Șoferul unui BMW a pulverizat spray lacrimogen într-o mașină în care se aflau și 3 copii

Șicanare în trafic, încheiată cu victime, la Suceava: Șoferul unui BMW a pulverizat spray lacrimogen într-o mașină în care se aflau și 3 copii

O șicanare în trafic s-a încheiat cu victime la Suceava. Șoferul unui BMW a pulverizat spray lacrimogen într-o mașină în care se aflau și trei copii, printre care un bebeluș.

Șicanare în trafic, încheiată cu victime, la Suceava: Șoferul unui BMW a pulverizat spray lacrimogen într-o mașină în care se aflau și 3 copii
Sursa foto: Gettyimages | Liudmila Chernetska
de Paul Ciurari    |    22 Iul 2023   •   15:50

Un incident s-a produs sâmbătă, în jurul orei 13.00, pe bulevardul 1 Decembrie din municipiul Suceava, la intersecția cu strada Bistriței, în zona Metro.

Șoferul unui autoturism marca BMW a avut o discuție în contradictoriu cu șoferul unei mașini de pe banda alăturată. La semafor, unde ambele mașinii au oprit, spiritele s-au încins și mai tare.

Șoferul din BMW a coborât și a pulverizat cu un spray iritant în interiorul autoturismului Ford Galaxy în care se aflau patru adulți și trei copii. Printre copii, era și un bebeluș.

Un martor a sunat la 112 iar un echipaj rutier a ajuns la fața locului, alături de două ambulanțe. 

Citește și: Un bărbat a murit spulberat de tren, în Brașov. Traficul feroviar a fost oprit pe acea rută

Copiii din mașină au fost evaluați de personalul medical. Polițiștii i-au găsit în intersecție doar pe cei din mașina Ford, care au relatat cele petrecute. Șoferul acuzat nu mai era la fața locului.

Acesta va fi foarte probabil identificat relativ ușor în baza imaginilor de pe camerele de supraveghere.

×
Subiecte în articol: incident trafic spray lacrimogen
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close