Antena 3 CNN Actualitate Locale Mizerie de nedescris, alimente expirate și excremente de şoareci în cantina unui liceu din Timişoara

Mizerie de nedescris, alimente expirate și excremente de şoareci în cantina unui liceu din Timişoara

Mizerie și excremente de șoareci, la cantina unui liceu din Timișoara. Verificările făcute de inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au scos la iveală abateri grave.

Mizerie de nedescris, alimente expirate și excremente de şoareci în cantina unui liceu din Timişoara
de Redacția Antena 3 CNN    |    18 Mar 2024   •   18:30

Cantina Liceului Tehnologic de Silvicultură şi Agricultură "Casa Verde" din Timişoara a fost închisă temporar în urma unui control al inspectorilor de la Protecţia Consumatorilor.

Excremente de rozătoare printre farfuriile în care se servește mâncarea, produse alimentare expirate și frigidere mizerabile, sunt doar câteva din abaterile care i-au făcut pe specialiști să închidă de urgență cantina.

Operatorul economic a fost amendat cu 15.000 de lei.

Inspectorii OPC din Timiș au găsit: materii prime cu data limita de consum depăşită, frigidere neigienizate, cu depuneri de gheaţă, şi materii prime fără ambalaje originale şi fără elemente de identificare.

Mai mult, inspectorii au constatat că nu se monitorizează temperatura la spaţiile de depozitare.

Tavanul şi pereţii prezentau exfoliere de zugrăveală ca urmare a infiltraţiilor. Excremente de rozătoare au fost găsite în blocul alimentar, dar şi în spaţiul de depozitare pentru veselă.
 

 

×
Parteneri
FCSB, petrecere ”Made in Romania” după câștigarea titlului
x close