Antena 3 CNN Actualitate Locale Momentul exploziei de la stația de GPL din Crevedia. Incendiul a cuprins două cisterne și o casă

Momentul exploziei de la stația de GPL din Crevedia. Incendiul a cuprins două cisterne și o casă

Se pare că la stația GPL din Crevedia ar fi avut loc, de fapt, două explozii în această seară. Mai multe persoane au fost rănite și există și decese.

Momentul exploziei de la stația de GPL din Crevedia. Incendiul a cuprins două cisterne și o casă
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Carmina Pricopie    |    Ioana Mircea    |    26 Aug 2023   •   20:43

Update 20.37 Arderea se manifestă cu flacără violentă la două cisterne și o casă. Până la acest moment, șase victime vor fi transportate la spital în București cu arsuri considerabile pe suprafața corpului.

Totodată, două victime care au manifestat atac de panică și vărsături au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Dâmbovița/Târgoviște.

Martorii spun că au fost două explozii la stația GPL. Antena 3 CNN a difuzat imagini surprinse cu cea de-a doua explozie.

Știrea inițială

Ultimele informații arată că ar fi zece persoane care au nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre apelurile înregistrate la 112 indicau și două persoane decedate.

Ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a confirmat, la Antena 3 CNN, că "există și decese". Acesta a confirmat șase răniți, dar a subliniat că cifrele nu sunt finale.

La fața locului au intervenit 4 autospeciale de stingere, 1 autospecială cu azot și un Post Medical Avansat (PMA) și de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Prahova: 3 autospeciale de stingere.

Citește și: Explozie puternică la o stație GPL din Crevedia, pe DN1 A: A fost activat Planul Roșu de intervenție

×
Subiecte în articol: explozia de la Crevedia incendiu
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close