Antena 3 CNN Actualitate Locale Viral! Momentul în care o şoferiţă din Iași izbeşte un motociclist ce mergea paralel cu ea

Viral! Momentul în care o şoferiţă din Iași izbeşte un motociclist ce mergea paralel cu ea

Un motociclist a fost rănit după ce a fost acroșat în trafic de o şoferiţă, vineri seară, pe o stradă din municipiul Iaşi. Bărbatul ar fi fost împins de maşina condusă de femeie, iar mai apoi a fost proiectat într-un alt autoturism care circula regulamentar din sens opus.

Viral! Momentul în care o şoferiţă din Iași izbeşte un motociclist ce mergea paralel cu ea
Sursa foto: Ziar de Iași
de Alexandra Dima    |    12 Sep 2021   •   16:30

Incidentul a fost surprins de o cameră de supraveghere montată pe un bloc din imediata apropiere, potrivit Ziarului de Iași.

Bărbatul de pe motocicletă spune că a fost lovit intenționat, motiv pentru care a și făcut rost de filmul incidentului și l-a postat online.

„În urma unei şicanări în trafic mai mult verbală, şoferiţa a crezut că este oportun să dea intenţionat cu maşina peste mine. Spun acest lucru pentru a sublinia trei aspecte: oricât ai crede că ai dreptate şi celălalt şofer te-a obstrucţionat, era să te lovească circulând necorespunzător sau a făcut alte lucruri, lasă de la tine că nu ştii peste ce nebuni dai; am publicat filmarea pentru a rămâne online şi pentru a evita orice tentativă de muşamalizare; adresat motocicliştilor, purtaţi echipament complet.

Eu am avut doar geacă moto, fără ghete şi pantaloni speciali. Rănile sunt uşoare, dar doar în locurile unde nu am fost protejat de echipament: glezne, genunchi şi coapse. Multă atenţie”, a mărturisit motociclistul.

Poliţiştii rutieri continuă cercetările

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere se poate vedea cum autoturismul care circula paralel cu motocicleta, a virat brusc stânga, iar motociclistul a fost scos de pe banda pe care se afla.

„La data de 10 septembrie 2021, poliţiştii rutieri au fost sesizaţi despre un accident rutier soldat cu victime omeneşti, care a a avut loc pe o stradă din municipiul Iaşi. Din primele cercetări efectuate la faţa locului a rezultat faptul că între un autoturism şi o motocicletă ar fi avut loc o coliziune, în urma căreia motocicleta ar fi fost proiectată într-un alt autoturism. Conducătorul motocicletei a fost rănit uşor.

Conducătorul motocicletei a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind de 0,04 mg/l alcool pur în aerul expirat, iar în urma testării alcoolscopice a celorlalţi doi conducători auto rezultatele au fost negative. Poliţiştii rutieri continuă cercetările pentru a stabili toate împrejurările producerii acestui accident rutier în vederea luării măsurilor legale care se impun”, au transmis reprezentanţi ai Poliţiei Iaşi.

×
Subiecte în articol: Iași
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close