Antena 3 CNN Actualitate Locale Narcisa şi Ştefan, doi copii dintr-un centru de plasament din Iaşi, au obţinut printre cele mai mari medii la Bacalaureat

Narcisa şi Ştefan, doi copii dintr-un centru de plasament din Iaşi, au obţinut printre cele mai mari medii la Bacalaureat

Narcisa şi Ştefan, doi copii dintr-un centru de plasament din Iaşi, au obţinut printre cele mai mari medii la examenul de Bacalaureat 2021.

Narcisa şi Ştefan, doi copii dintr-un centru de plasament din Iaşi, au obţinut printre cele mai mari medii la Bacalaureat
Sursa foto: Facebook / Costel Alexe
de Alin Tarnovschi    |    06 Iul 2021   •   12:41

Povestea celor doi copii, aflaţi în Centrul de Servicii Sociale Bucium, a fost făcută publică de Costel Alexe, preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, într-o postare pe Facebook.

Narcisa şi Ştefan sunt doi dintre copiii aflaţi în centrul de plasament şi care au reuşit să obţină medii foarte mari la examenul de Bacalaureat.

"Vă aduc o veste bună!

Am primit cu bucurie, cu mândrie și emoție, vestea că cei doi tineri absolvenți de liceu aflați în grija colegilor noștri de la Centrul de Servicii Sociale Bucium, au promovat bacalaureatul cu note extraordinare.

Narcisa a obținut 10 la fizică, 10 la matematică și 9.80 la limba română, o medie excepțională de 9.93. Ștefan, un alt tânăr sârguincios a luat 10 la fizică, 9,50 la limba română și 9,35 la matematica deci o medie de 9,61. Ștefan a reușit prin această performanță să obțină prima medie la examenul de bacalaureat din întreg liceul Gheorghe Asachi.

Îmi doresc ca această generație, precum și cele viitoare, să aibă toți această perspectivă și să realizeze că și notele mari pregătesc un copil pentru viață.

Mulțumesc doamnei Andreea Corodescu și Direcției Generale pentru Asistență și Protecția Copilului Iași pentru sprijinul permanent pe care l-au acordat și pentru legătura excepțională pe care au dezvoltat-o cu fiecare copil în parte.

Felicitări tuturor absolvenților, sunteți mândria tuturor!

Cu emoție în suflet, vă țin pumnii în acest nou capitol al vieții pentru voi!", a scris Costel Alexe în postarea de pe Facebook.

Vă aduc o veste bună! Am primit cu bucurie, cu mândrie și emoție, vestea că cei doi tineri absolvenți de liceu aflați...

Publicată de Costel Alexe pe Luni, 5 iulie 2021

×
Subiecte în articol: Iași Bacalaureat 2021
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close